Diensten

Wat wij doen

Diensten

U kunt bij Begeco Montage terecht voor rolluiken, kozijnen, garagedeuren maar ook voor veranda’s en Keralit en nog veel meer producten.

Bent u op zoek naar een specifiek product? Neem dan gerust contact op. Wellicht kan ik het toch voor u leveren.

Wij zijn

Ramen en deuren professional

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen die zijn geheel onderhoudsvrij en zijn leverbaar in alle denkbare uitvoeringen en kleuren. Kunststof en aluminium deuren en ramen kozijnen gaan bijzonder lang mee, en zijn makkelijk schoon te maken. Bij dubbel glas wordt de hoeveelheid buitenlawaai ook verminderd dat in uw huis komt. Keuze in profiel, kleur en indeling. Een forse energiebesparing. Monteren is ons vakwerk. Nooit meer schilderen!

Diensten

Rolluiken

Diensten

Een goed rolluik blokkeert niet alleen hinderlijke lichtstralen, maar ook de warmte en zelfs de kou. Daarnaast maken rolluiken ook nog een verschil in het energieverbruik, en dus energierekening.
Een rolluik is aan te passen aan uw eigen persoonlijke wensen en eisen.

Kozijnen

Diensten

Goede kozijnen zijn belangrijk voor iedere woning. Ze zorgen voor goede isolatie, waardoor er een behaaglijk gevoel gecreëerd wordt. Voordeel van een kunststof kozijn is dat deze een gunstige prijs heeft. Een kunststof kozijn zorgt ervoor dat schuren en verven verleden tijd zijn!

Deuren

Diensten

De deur is volledig aan te passen aan de uw persoonlijke wensen. Aan de buitenkant krijgt de woning precies de gewenste uitstraling, terwijl de techniek aan de binnenkant garant staat voor een eenvoudige en veilige werking. Begeco levert de deur en montage.

Garagedeuren

De garagedeur is volledig aan te passen aan de uw persoonlijke wensen. Aan de buitenkant krijgt de woning precies de gewenste uitstraling, terwijl de techniek aan de binnenkant garant staat voor een eenvoudige en veilige werking. Begeco levert de garagedeur en montage.

Veranda's en schuifwanden

Begeco Montage

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten overkappingen. Ook hebben wij glazen schuifwanden en andere elementen om uw veranda af te sluiten en maakt u er echt een verlengstuk van uw woonkamer van.
De terrasoverkappingen zijn voorzien van een CE keurmerk en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen.