Over Begeco Montage

Begeco Montage
Over

Begeco Montage

Wij leveren en monteren kunststof kozijnen die zijn geheel onderhoudsvrij en zijn leverbaar in alle denkbare uitvoeringen en kleuren. Kunststof en aluminium deuren en ramen kozijnen gaan bijzonder lang mee, en zijn makkelijk schoon te maken. Bij dubbel glas wordt de hoeveelheid buitenlawaai ook verminderd dat in uw huis komt. Keuze in profiel, kleur en indeling. Een forse energiebesparing. Monteren is ons vakwerk. Nooit meer schilderen!

Onderhoudsvrij

Het nieuwste assortiment

Lamellen met coating

Bicolor profielen

De nieuwste

raambekleding bij Begeco Montage

Bert Cox van Begeco Montage is dé expert in het plaatsen van deuren, kozijnen, rolluiken, daken en veranda’s. Daarbij zorgt hij er altijd voor dat hij het nieuwste van het nieuwste in zijn assortiment heeft.

Begeco levert correct en gedegen werk voor een goede prijs. Ook levert Begeco als enige in de omgeving zonneschermen met wel vier meter uitval en heeft sinds kort lamellen met een coating in het assortiment. Deze zorgen voor een nog beter warmtebehoud in de woning.
De klant kan bij ons terecht voor de bicolor, een van de weinige profielen die tweekleurig zijn. De buitenzijde is uitgevoerd in een antracietgrijze kleur; de binnenzijde is wit. Dit zorgt voor een vriendelijke uitstraling. Daarbij heeft het een dubbele werking. In de winter houdt het de kou buiten en de warmte binnen; ’s zomers is dat omgekeerd.
De prijs – kwaliteitsverhouding is prima!

Wilt u graag meer weten? Neem dan even contact op.